FEEDBACK
X
FEEDBACK

Er du tilfreds med indholdet i denne her guide?

Hvis ikke, så vil vi meget gerne høre dine kommentarer.

Skriv dem herunder, så gør vi det bedste, vi kan for at forbedre manualen.

Tak for din kommentar!

Send ny?

Dansk English

SmartWeb Help | E-conomic integration

2.3. Produkt indstillinger

Du er her: Kontrolpanel > Webshop > E-conomic integration > Produktindstillinger

Under Produktindstillinger styres indstillingerne for, hvordan produkter bliver synkroniseret fra SmartWeb til e-conomic. Alle produkter bliver oprettet i e-conomic i den produktgruppe, der er angivet under feltet Produktgruppe.

Hvis du i stedet ønsker at oprette dine produkter i E-conomic, som så opretter produkterne i SmartWeb, kan du lære vores manual til det her.  

 

Produktgruppe

Under dette punkt finder du en liste med de produktgrupper, som du har oprettet i e-conomic. Denne indstilling angiver hvilken produktgruppe, som integrationen skal anvende, når der skal oprettes nye produkter i e-conomic. 
Som standard foreslås ”SmartWebProdukter”. Du behøver ikke oprette denne produktgruppe i e-conomic, det klarer integrationen selv. Du har selvfølgelig muligheden for at vælge en anden produktgruppe, som du har oprettet i e-conomic.
Når du opretter et produkt i SmartWeb bliver det altså automatisk oprettet i ”SmartWebProdukter” (eller den produktgruppe du har valgt).


Kontonummer, varesalg med moms

Her skal du angive kontonummeret for produktgruppen. Du skal angive et kontonummer med moms på. Hvis der står Vælg her betyder det, at du ikke har angivet et kontonummer endnu. Du skal vælge et kontonummer før integrationen kan starte.


Produkt-id tag, Variant-id tag og Gaveindpaknings-id tag

(dette punkt har kun relevans, hvis du har sat E-conomic integrationen til at tilføje varenumre for dig)

Under punktet Produkt-id tag kan du vælge at angive et ”tag” for dine produkter. Det anbefales dog, at lade standardværdien på 99 stå (det samme gælder for Variant-id tag og Gaveindpaknings-id tag).
Produkt-id-tag er et nummer, som kædes sammen med et produkts SmartWeb id. Hvis et produkt eksempelvis har id 1 i SmartWeb, vil varenummeret i e-conomic komme til at hedde ”991”. e-conomic-varenummeret bliver også oprettet i SmartWeb. Det betyder, at de varenumre du allerede har angivet for dine produkter vil blive overskrevet af integrationen.
e-conomic har ikke varianter, derfor oprettes alle SmartWeb-varianter som almindelige produkter i e-conomic. Det smarte ved tagget er, at du i e-conomic kan se forskel på produkter og varianter, fordi varianter har deres eget tag (som standard ”98”).


Overfør EAN nummer

Du kan her vælge om EAN skal overføres. Nummeret kommer derefter til at stå i stregkode-feltet for produktet i e-conomic.


Overfør produkter

Her skal du afgøre hvorvidt du ønsker at produkterne skal overføres fra webshop til e-conomic som er standard i systemet eller fra E-conomic til SmartWeb.

Hvis de ønsker at overføre produkter fra E-conomic til SmartWeb, bør du læse vores opsætningsvejledning for, hvordan du indstiller E-conomic til at være master. Brug kun rabat-procent i e-conomic hvis dette ikke giver afrundingsfejl

Hvis du klikker denne boks af, så vil e-conomic integrationen kun benytte sig af procent-rabat for nedsatte ordre-linien i e-conomic, såfrem at dette ikke giver afrundingsfejl.
Hvis en procent-rabat ville give afrundingsfejl, så registreres prisen på ordre-linien til at være den konkrete tilbudspris i SmartWeb systemet og der angives altså ikke en rabat procent, derfor skrives der blot 0 % i rabat. Den oprindelige pris på produktet vil i stedet blive anført i parentes til sidst i titlen for ordre-linien. På denne måde bliver prisen korrekt i e-conomic og der opstår ingen difference mellem den konkrete tilbudspris i SmartWeb og den endelige linie-pris i e-conomic.

NB! Der oprettes automatisk et specielt produkt i e-conomic første gang, der anvendes Rabatkode i SmartWeb. Dette produkt kaldes rabatkode og fremgår af den midlertidige faktura, når der er anvendt rabatkode.Læs mere:

2.3.1 E-conomic som master