FEEDBACK
X
FEEDBACK

Er du tilfreds med indholdet i denne her guide?

Hvis ikke, så vil vi meget gerne høre dine kommentarer.

Skriv dem herunder, så gør vi det bedste, vi kan for at forbedre manualen.

Tak for din kommentar!

Send ny?

Dansk English

SmartWeb Help | E-conomic integration

2.4. Fragt indstillinger

Du er her: Kontrolpanel > Webshop > E-conomic integration > Fragtindstillinger

Under Fragt indstillinger styres indstillingerne for fragt på en ordre. Da SmartWeb kører med fragt beregnet efter vægt, kan prisen for fragt variere meget fra ordre til ordre. I stedet for at oprette et nyt produkt i e-conomic hver gang fragten beregnes, opretter integrationen ét fragtprodukt, som anvendes hver gang, der er fragt på en ordre.

Fragtgruppe

Under dette punkt er der en liste med de produktgrupper, som du har oprettet i e-conomic. Bemærk at fragtgruppen blot er en produktgruppe i e-conomic, der har et kontonummer med varesalg uden moms. Det er meget vigtigt at fragtgruppen er en produktgruppe uden moms – ellers vil e-conomic automatisk lægge moms på fragten (og det er ikke meningen).
Som standard foreslås SmartWebFragt. Du behøver ikke oprette denne produktgruppe i e-conomic, det klarer integrationen selv. Du har selvfølgelig muligheden for at vælge en anden produktgruppe, som du har oprettet i e-conomic.


Kontonummer, varesalg uden moms

Under dette punkt skal du angive kontonummeret for produktgruppen. Du skal angive et kontonummer uden moms på. Hvis der står Vælg her betyder det, at du ikke har angivet et kontonummer endnu. Vælg et kontonummer før integrationen kan starte.