FEEDBACK
X
FEEDBACK

Er du tilfreds med indholdet i denne her guide?

Hvis ikke, så vil vi meget gerne høre dine kommentarer.

Skriv dem herunder, så gør vi det bedste, vi kan for at forbedre manualen.

Tak for din kommentar!

Send ny?

Dansk English

SmartWeb Help | E-conomic integration

Multiple e-conomic konti

Du er her: Kontrolpanel > Webshop > E-conomic integration

Hvis du bruger flere sites på din webløsning, og gerne vil holde regnskaberne for disse særskilt, så er det ideelt at køre med flere e-conomic konti. På den måde vil alle køb på de forskellige sites, havne på hver deres e-conomic konto istedet for at de alle havner samme sted.

(bemærk at dette kræver flere abonnementer hos E-conomic)

Nedenstående guide viser dig, hvordan du opsætter flere e-conomic konti i din SmartWeb administration.

1. Klik på   i e-conomic integrationen. 

2. Når du klikker på denne, bliver der automatisk tilføjet en ekstra konto til din webløsning. Denne bliver omdøbt til E-conomic konto 2.

3. Denne løsning skal udfyldes ligesom den første konto. Du kan se yderligere forklaring af dette under Kontoindstillinger

4. Når du udfylder denne konto, skal du dog være opmærksom på følgende indstillinger, da disse afhænger af, din første e-conomic konto (benævnt som "grund-konto" herunder).

Tilføj selv varenumre: Denne skal altid være det samme som på din grund-konto da den styrer opbygningen af varenumre i din webshop.

Produkt-id tag: Denne skal altid være det samme som på din grund-konto så er du nemlig sikker på, at der ikke kommer uoverensstemmelser hvis et produkt er tilgængeligt for flere e-conomic konti. 

Variant-id tag: Denne skal altid være det samme som på din grund-konto så er du sikker på, at der ikke kommer uoverensstemmelser hvis et produkt er tilgængeligt for flere e-conomic konti. 

Gaveindpaknings-id tag: Denne skal altid være det samme som på din grund-konto så er du sikker på, at der ikke kommer uoverensstemmelser hvis et produkt er tilgængeligt for flere e-conomic konti.


5. Når du begrænser en konto til et eller flere sites så betyder det, at den kun tager sig af produkter der har med det pågældende site at gøre. Dvs. produkter der enten er tilgængelige på alle sites, eller et eller flere af de specfikke sites som e-conomic kontoen er sat til at styre.
Det samme gælder for ordrer. Det er kun ordrer der er kommet ind via de sites som kontoen styrer som synkroniseres over for den konto. Lagerstyringen er dog ikke påvirket. Det vil sige at det normalt ikke giver mening at kører med lagerstyring på mere end én konto af gangen.

Under fanebladet Nulstilling kan du slette en konto, dog ikke grund-kontoen, alle konti der er oprettet efterfølgende kan altid slettes.